Deputatul „mitraliera” Catalin Radulescu insista cu amnistia si gratierea! „Tudorel trebuia sa-si asume OUG de mult timp! Noi tot amanam, nu stiu de ce, intrebati badalaii de la noi”

307

Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca Tudorel Toader trebuia sa isi asume de mult timp elaborarea unei ordonante de amnistie si gratiere. Parlamentarul spune ca responsabili pentru amanare sunt „desteptii partidului” din care face parte si ministrul Justitiei.

„Nu-mi place termenul in care discutam subiectul asta si anume ca trebuie data pentru cineva. Spunand in media prostia asta tot poporul asta va crede ca o lege, o OUG se da pentru cineva. Legile, ordonantele, se fac pentru cetatenii Romaniei. Ca beneficiaza x sau y e alta problema. (..) In orice tara civilizata era data amnistia si gratierea in secunda doi.

Noi tot amanam, nu stiu de ce, intrebati badalaii de la noi. Nu poti sa amani un lucru care trebuia facut de un an de zile. Domnul Tudorel Toader trebuia sa isi asume OUG asta de mult timp, ca e ministrul justitiei. Nu cred Liviu Dragnea este responsabil (n.r. de amanare), cred ca desteptii partidului meu si domnul Tudorel Toader”, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.