Deputatul mitraliera, Radulescu, a rabufnit! Sunt suparat pe poporul roman! PSD si Biserica ar fi trebuit sa se implice mult mai mult!

222

Deputatul PSD Catalin Radulescu s-a aratat extrem de dezamagit de esecul referendumului pentru familie si a lansat o serie de acuzatii la adresa organizatiilor din teritoriu, a Bisericii, dar si a Opozitiei.

PSD si Biserica ar fi trebuit sa se implice mult mai mult in referendumul pentru redefinirea familiei, a transmis duminica seara, la RFI, deputatul PSD Catalin Radulescu.

„Personal, sunt mahnit si este pentru prima data cand sunt suparat pe poporul roman, pentru ca 87% suntem ortodocsi, credinciosi, crestini si noi n-am inteles nimic, absolut nimic, ca acest vot pana la urma era din respectul pe care trebuia sa-l dam pe de o parte celor trei milioane de oameni care au cerut acest referendum, dar care cred ca nici ei nu s-au dus toti la vot, iar pe de alta parte era vorba de respect pentru inaintasii nostri, pentru ce au cladit ei in decursul timpului. Eu as fi organizat altfel, eu as fi mediatizat foarte mult, as fi explicat foarte mult in emisiuni de televiziune, as fi facut o campanie mult mai agresiva, in sensul bun al cuvantului. Eu cred ca o vina mare o are si Biserica. Chiar nu inteleg cum Biserica n-a reusit, noi fiind 87% ortodocsi si credinciosi, cum n-a reusit Biserica sa scoata 30%. (…)”, a declarat Radulescu.

Deputatul PSD sustine ca „presedintele Liviu Dragnea si-a dorit foarte mult si a cerut foarte mult sa se implice toate organizatiile noastre PSD din toata tara”.

„Daca oamenii din teritoriu n-au facut ceea ce ar fi trebuit, trebuie facuta o analiza la nivel de partid si cine n-a stiut sa-si faca treaba trebuie sa raspunda. Sunt convins ca trebuia facut altfel. Trebuia sa se implice mult mai mult si partidul si Biserica. Nu mai spun ca ceilalti din Opozitie chiar nu s-au implicat, ci din contra, au boicotat in mod permanent acest lucru”, a precizat Radulescu.