Deputatul „mitraliera” Radulescu, discurs halucinant: „Leaganul civilizatiei noastre este mult peste civilizatia voastra! Cand Brancusi facea statui ei inventau homosexualitatea!”

372

Deputatul „mitraliera” Catalin Radulescu a iesit la rampa cu un nou discurs aiuritor. De data aceasta deputatul „mitraliera” a lua la tinta Uniunea Europeana, invocand superioritatea civilizatiei din Romania, unde s-ar fi folosit prima scriere din lume, si atacand cu Brancusi si cu istoria nationala, totul din cauza raportului Comisiei Europene, care critica masacrarea legilor justitiei.

”Leaganul civilizatiei noastre este mult peste civilizatia voastra, pentru ca aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe…nu mai dam exemple…cand, probabil Brancusi facea statui, ei, pe la curtile regale inventau homosexualitatea sau faceau orgii. Multe…nu comparati istoria romanilor cu istoria voastra, dragi colegi din alte tari”, a spus Radulescu.

El a reluat si mai violent tema preferata a PSD, aceea a independentei romanilor in fata unei presupuse asupriri din partea UE.

”Daca vreti sa va comportati in felul asta…romanul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi…din contra romanii sunt demni, sunt educati sunt mai destepti ca multi dintre straini”, a mai spus cel poreclit ”deputatul mitraliera”.

El a indemnat mai multe tari sa faca un front comun impotriva Germaniei si Frantei. ”Trebuie facut front comun, toate tarile ce se simt nedreptatite, Spania, Ugaria, Cehia, Polonia sa faca front comun si sa arate catorva tarisoare, Germania, Franta si sa le arate ca majoritatea in UE e alta, nu patru tari fac reguli pentru celelalte. Vrei tu Germania sa arati ca sunteti perfecti, fa-ti si tu DNA si ANI la tine in tara, vrei tu Franta sa ne ceri noua sa schimbam legile cum vrei tu sau sa schimbam procurorii, faceti si voi la fel. Atata timp cat in tarile voastre va comportati intr-un fel, acceptati coruptii si noua ne dat lectii…”, a mai spus Radulescu.

Discursul lui Radulescu este doar ultimul, si probabil cel mai bizar, dintr-o lunga serie de declaratii emise de oficiali PSD, de la premierul Viorica Dancila pana la Tudorel Toader si Florin Iordache, declaratii care au atacat Comisia Europeana si UE in general dupa criticile din raportul MCV si din rezolutia adoptata de majoritatea Parlamentului European.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos