Deputatul „mitraliera” Radulescu, iesire necontrolata la adresa lui Iohannis: „Sa consulte un medic. Eu l-as consulta, dar nu cred ca e bine sa vina la mine”

330

Deputatul PSD Catalin Radulescu a avut o noua iesire grobiana, de data aceasta el l-a atacat pe presedintele Iohannis. Intrebat despre anuntul presedintelui privind consultarea Parlamentului in legatura cu referendumul, Radulescu a spus ca Iohannis trebuie „sa consulte un medic”.

„Prima data trebuie sa consulte un medic, asta e parerea mea personala, ca medic ii dau acest sfat. Dupa aia sa consulte Constitutia si apoi si Parlamentul daca vrea. Il asteptam cu drag la consultari si o sa-i dam si un raspuns dupa ce se consulta cu noi.

(…) Sa lase amenintarile impotriva Parlamentului si Guvernului. Chit ca-l acopera Constitutia, s-ar putea ca la un moment dat sa nu mai aiba imunitate. Nu este Guvernul cutiuta lui de valori, sa lase astfel de amenintari. Pe noi ne preocupa alegerile europarlamentare, nu tot felul de referendumuri.

Eu l-as consulta, dar nu cred ca e bine sa vina la mine, ca eu consult altfel. Eu nu sunt medic psihiatru, eu am alta specialitate, nu ma ocup cu barbati”, a declarat Radulescu in Parlament, conform Aktual24.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca va solicita Parlamentului o noua consultare pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai.

„Ne dam seama ca acea consultare initiala pe care am facut-o, consultarea Parlamentului, a vizat doar o parte din marile probleme pe care le creeaza PSD. Am decis sa fac o reconsultare a Parlamentului, o noua consultare a Parlamentului Romaniei pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului. Voi adresa Parlamentului Romaniei o noua consultare care largeste aria de cuprindere pentru referendum pentru a-l face mai eficient si mai puternic. Referendum pe 26 mai. Avertizez Guvernul Romaniei sa nu emita ordonante de urgenta in aceste domenii – Justitie, politica penala, pana cand nu se exprima poporul, pana cand nu cunoastem vointa suverana a romanilor”, a spus seful statului, la Palatul Cotroceni.