Deputatul mitraliera, Radulescu, l-a luat la tinta pe ministrul Justitiei: „Tudorel Toader nu are cum sa ramana ministru! Partidul vrea amnistie si gratiere”

Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat, marti, ca Toader „nu are cum sa ramana ministru” cat timp refuza sa adopte masurile „pe care partidul i le da”. Cea mai importanta dintre acestea este ordonanta de amnistie si gratiere.

Parlamentul dezbate, marti, o motiune simpla depusa de Opozitie prin care se urmareste demiterea lui Tudorel Toader. Radulescu afirma ca este posibil ca motiunea sa fie votata si de parlamentari ai PSD.

„Nu stiu ce sa zic. In mod firesc si normal ar fi ca aceasta motiune sa nu treaca. Sunt multi colegi de-ai nostri care apreciaza jumatate din lucrurile pe care domnul Tudorel Toader le-a facut. Si ne referim si la faptul ca doamnei Kovesi si domnului procuror general li s-a cerut revocarea, deci si-a facut treaba in acest domeniu.

Alti colegi spun ca, in mod normal, in fisa de post a ministrului de Justitie erau si modificarile legilor justitiei, incluzand modificari la Codul penal si Codul de procedura penala, pe care le-a facut Parlamentul. Am vazut reactia ministrului de Justitie, inclusiv fata de cele declarate neconsitutionale, pe care nu si le asuma ca nu au fost ale dansului. Nefiind parte in acest proces, nu au cum sa fie ale dansului”, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

Radulescu este foarte nemultumit ca Toader refuza sa promoveze in guvern ordonanta de amnistie si gratiere.

„Eu, personal, nu sunt foarte convins ca domnul Tudorel Toader si-o doreste foarte mult. Este extraordinar de necesara pentru cei care au fost abuzati din cauza protocoalelor incheiate intre SRI, Parchetul General si CCJ, din cauza inregistrarilor ilegale, santaje facute de procurori asupra judecatorilor”, a sustinut Radulescu.

„Aceste lucruri ar putea fi motive ca unii sa voteze aceasta motiune simpla, pot fi si motive de discutie cu domnul ministru, in conditiile in care se face o evaluare. Un ministru pus de partidul nostru, care nu vrea sa faca masurile pe care partidul i le da, nu are cum sa ramana ministru. Niciun ministru din cabinetul nostru nu este venit nici prin concurs nici pe persoana fizica. Dansul are un program pe care trebuie sa il indeplineasca. In cazul in care nu doreste sa faca o anumita masura, sa zicem amnistia si gratierea, nu are cum sa faca parte din acest cabinet”, a adaugat deputatul PSD.

Deputatul mitraliera, Radulescu, l-a luat la tinta pe ministrul Justitiei: „Tudorel Toader nu are cum sa ramana ministru! Partidul vrea amnistie si gratiere” was last modified: octombrie 30th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre