Deputatul penal si cu porniri criminale, Catalin Radulescu de la PSD, ar vrea sa protesteze in Piata Victoriei, dar nu are loc de ”indivizii astia care au ocupat piata abuziv!”

524

Deputatul PSD Catalin Radulescu a avut, marti, o noua iesire nervoasa in direct la Antena 3. El a sustinut ca face parte din societatea civila si ca si-ar dori sa manifesteze in Piata Victoriei, insa nu poate din cauza „indivizilor” care au „ocupat-o abuziv”.

„Daca noi, oamenii astia din societatea civila, am vrea sa manifestam pentru doctori, pentru profesori, am putea sa mergem In Piata Victoriei cand indivizii astia au ocupat piata abuziv?”, a declarat Radulescu la Antena 3.

Intrenat de moderatori ce il impiedica sa iasa in Piata, Radulescu a spus ca „nu e ce vreau eu ci ce vrea partidul meu”.

Catalin Radulescu a spus, luni, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: „De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?”.

Mai mult, el tinut sa spuna ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: „Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos