Deputatul Radulescu „mitraliera” tuna si fulgera in apararea liderului PSD: „Nu exista pentru noi varianta sa fie condamnat Dragnea! Cred ca e bine sa va bagati in cap”

303

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni ca Liviu Dragnea este nevinovat si ca PSD s-a saturat sa-si vada liderii cu dosare si „trebuie sa se termine cu aceste practici nenorocite”.

„Ne-am saturat de ceea ce s-a intamplat in 2013, cand s-a intamplat ca la sute de lideri PSD sa li se faca dosare. Eu cred ca s-a terminat cu momentul ala. Daca sistemul paralel isi va mai permite ca sa treaca in acest moment si sa influenteze judecatorii, cred ca poporul le va arata ce inseamna judecata poporului. (…) Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea, pentru ca nu e vinovat ca sa fie condamnat. Nu exista aceasta varianta pentru noi si eu cred ca e bine sa va bagati in cap. Noi stim ca acest presedinte al nostru este nevinovat si cred ca trebuie sa se termine cu aceste practici nenorocite”, a declarat Radulescu la Parlament.

Deputatul PSD a mai spus ca a apreciat ca „judecatorii au fost extrem de buni, au amanat decizia pentru a astepta hotararea Curtii Constitutionale”.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis luni sa amane pentru 20 mai judecarea dosarului angajarilor fictive de la in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.