Loading...
Desi a facut mare tam-tam cand a fost agresata, Dancila nu scoate nici pas despre subprefectul PSD Brasov care si-a snopit in bataie sotia! – Circul Politic

Desi a facut mare tam-tam cand a fost agresata, Dancila nu scoate nici pas despre subprefectul PSD Brasov care si-a snopit in bataie sotia!

Subprefectul Brasovului, Ciprian Bancila, este acuzat de sotia sa de violenta conjugala. Ea a depus plangere la Politie ca a fost batuta de mai multe ori.

„Subprefectul Ciprian Bancila a fost reclamat, la inceputul anului, de catre sotie, pentru ca a batut-o. Mai mult, nu a fost vorba de un caz singular, iar femeia l-a reclamat la 112”.

Desicazul este cunoscut, superiorii lui Bancila, cum ar fi prefectul PSD al Brasovului, Marian Rasaliu, nu au luat nicio decizie. Liderii PSD si Dancila au facut deseori mare caz de modul in care apara drepturile femeilor.

Premierul Viorica Dancila a declarat, in urma cu doua luni, ca doreste urgentarea adoptarii legii privind violenta in familie.

„Am primit astazi o scrisoare semnata de peste 80 de ONG-uri, referitoare la procedurile privind ordinele de protectie si asta in urma a ceea ce am vazut ca a aparut in ultima perioada in spatiul public. Astfel, astazi am avut discutii cu ministerele implicate si am cerut ca sa urgentam legea privind combaterea violentei in familie”, a spus Dancila in sedinta de guvern de la sfarsitul lunii ianuarie.

Sursa: aktual24.ro

Desi a facut mare tam-tam cand a fost agresata, Dancila nu scoate nici pas despre subprefectul PSD Brasov care si-a snopit in bataie sotia! was last modified: aprilie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close