Desi sondajele lui Pieleanu ii dau favoriti la alegerile prezidentiale din 2019 pe Firea si Grindeanu, Ponta spune ca niciun candidat PSD nu are sanse sa ajunga presedinte!

534

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Romania TV, ca niciun candidat PSD nu are sanse sa castige alegerile prezidentiale din 2019.

„In primul tur va castiga candidatul PSD, dar in turul doi va pierde cu Iohannis sau cu cine va mai fi. Firea a castigat primaria in primul tur, daca era in doua tururi era foarte greu. Nu stiu daca va candida Iohannis, dar cred ca va candida”, a declarat Ponta.

Fostul premier a facut comentarii si despre previzibilii candidati ai PSD la Presedintie.

„Daca te iei dupa sondaje, trebuie sa fie doamna Firea. Daca nu vrea, sa fie Grindeanu. Pana in 2019 mai e insa mult timp. Vom vedea. Nici eu nu am fost interesat sa candidez in 2014, dar mi-a cerut partidul”, a mai spus Ponta.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti seara, la Antena 3 ca doreste sa-si finalizeze mandatul la Primaria Capitalei, precizand ca „in mod categoric si sub nicio forma” nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale. „Decizia mea acum este categoric sa-mi finalizez mandatul la Primaria Capitalei. Vreau sa subliniez ca in mod categoric si sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale, pentru simplul motiv ca vreau sa-mi duc mandatul la bun sfarsit la Primaria Generala a Capitalei”, a precizat Firea la Antena 3, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos