Mai mult

  Desi urla din toti rarunchii ca Iohannis si Ciolos ne vand tara la straini, Dragnea vrea sa celebreze 100 de ani de la Marea Unire cu UDMR la guvernare, pentru ca ar fi ”o sansa sa pansam multe rani!”

  9,533FaniÎmi place

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că ar fi o variantă bună pe care nu o exclude ca anul viitor, când România celebrează Centenarul Marii Uniri, UDMR să se afle la guvernare alături de PSD-ALDE, deoarece ar fi „o şansă să pansăm multe răni rămase nepansate”, scrie digi24.ro.

  Nu am avansat acest subiect, am vorbit cu domnul Tăriceanu, dar după ce finalizăm această evaluare (…) o să vedem dacă este oportun. Eu nu resping această variantă pentru că cei de la UDMR tot timpul au propus în funcţii guvernamentale (…) oameni eficienţi şi bine pregătiţi şi serioşi şi harnici. În toate guvernele în care a fost UDMR, eu nu-mi aduc aminte să fi fost acuzaţi de lipsă de performanţă. (…)

  Dincolo de faptul că sunt oameni respectabili şi eficienţi, totuşi anul viitor sărbătorim Centenarul. S-ar putea să fie o solutie bună din mai multe puncte de vedere ca UDMR să fie implicat mai mult în interiorul majorităţii parlamentare, aşa cred eu. Cred că anul viitor este anul în care am avea o şansă să pansăm multe răni rămase nepansate”, a spus Liviu Dragnea.

  Întrebat dacă este posibil ca anul viitor când se serbează Cenenarul Marii Uniri să ne găsească cu un guvern din care să facă parte şi UDMR, Dragnea a răspuns: „E posibil. Ar fi o variantă bună. Repet, nu am discutat cu dumnealor şi nici nu vreau să avansez mai mult că nu se face aşa să le spui la televizor (…)

  Poate sunt unii care au o problemă cu chestiunea asta, dar toţi suntem români. Eu zic că e bine să avem mai puţine tensiuni şi mai multe punţi între români, aşa în interior. Sigur că e un subiect sensibil dar eu nu resping ideea ca UDMR să fie la guvernare şi cred că ar fi o soluţie bună, dar o discuţie serioasă şi aşezată cu dumnealor nu am avut nici eu şi nici domnul Tăriceanu”, a spus liderul PSD.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...