Dezvăluiri din interiorul PSD: Dragnea nu mai are susținere, nu toți membrii partidului sunt după chipul și asemănarea lui!

284

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan afirma, intr-un interviu ca actualul lider al partidului nu mai are sustinere, iar primarii din teritoriu au transmis conducerii ca nu vor strange oameni pentru organizarea unui miting urias pentru Liviu Dragnea.

„Veti vedea ca mitingul acela colosal cu un milion de membri va ramane o utopie. Nu exista asa ceva. Nu se va intampla.

Nu se va putea face pentru ca membri PSD nu sunt dupa chipul si asemanarea lui Codrin Stefanescu, Olgutei Vasilescu sau lui Liviu Dragnea. Acestia sunt oameni veniti dinspre alte partide, corpuri externe care, cumva, s-au descurcat si au ajuns sa puna mana pe fraiele formatiunii.

Partidul respinge acest mod de lucru. Veti vedea ca nici macar mitingurile locale nu vor avea loc. (…)

PSD are in componenta sa oameni cu mintea la ei, oameni echilibrati, oameni asezati, oameni care chiar reprezinta electoratul de stanga, la baza lui, la nivel local si la nivel judetean. Nu poti sa-i duci pe acesti oameni in aventuri de genul asta fara sa platesti, iar Liviu Dragnea a incercat sa traga partidul in aventura asta cu statul paralel si a ramas singur.”, a spus Catalin Ivan.

Intrebat daca liderul PSD este izolat, europarlamentarul a raspuns afirmativ.

„Odata cu acest concept, s-a izolat. In acest moment, singurii care-i mai transmit mesajul sunt Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu. Doi oameni veniti din PRM.”, a adaugat Ivan.

Sursa: stiripesurse.ro