Dezvaluiri fara precedent despre Liviu Dragnea! Este membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria!

331

Liviu Dragnea a intrat in 2003 intr-o loja masonica din Alexandria, numita Nostradamus, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD. Dragnea a trecut rapid de la initiere la gradul de maestru, obtinut in 2004, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele citate. Dragnea i-a atacat dur pe masoni in doua randuri in acest an, spunand ca, alaturi de ”securisti”, stau la baza crearii partidului Pro Romania.

Liviu Dragnea nu a raspuns la mesajele G4Media.ro pentru a-si spune punctul de vedere.

Presedintele PSD si-ar fi platit cotizatia de membru in loja masonica Nostradamus inclusiv in anii 2016 si 2017, potrivit surselor G4Media.ro.

Liviu Dragnea nu a mentionat niciodata in declaratiile sale de interese apartenenta la o loja masonica, dupa cum arata documentele depuse de acesta de-a lungul timpului in calitate de presedinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltarii sau deputat.

Liviu Dragnea a criticat pentru prima oara masonii intr-un discurs tinut pe 2 martie la Caras Severin, cand a spus despre partidul Pro Romania, infiintat de Victor Ponta, ca ”noi nu ne-am ocupat de ei, dar incepand de astazi o sa ne ocupam si de ei, in sensul ca o sa vorbim despre acest lucru. Vor adevarul? O sa vorbim despre cati masoni sunt in acel partid, cati securisti sunt in acel partid, ce afaceri se invart cu acel partid, care e legatura lor cu serviciile secrete. Trebuie sa incepem sa spunem adevarul despre toti, despre vedetele care se urca pe niste liste, despre fosti prim-ministri care sunt cu plus si cu minus. Romanii vor sa stie adevarul”.

Pe 10 martie, intr-un nou discurs de campanie electorala, tinut la Calarasi, Dragnea a reluat atacul la masoni si securisti, pe care i-a acuzat ca stau la baza partidului format de Ponta. „Pro Romania nu este un partid de stanga, niciodata securistii nu au fost si nu vor fi de stanga, Niciodata, pentru ca n-au cum. Este un partid construit intr-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au facut ei de cand s-au infiintat? Doar sa fure de la noi oameni si sa mearga prin judete pe la primari sa cerseasca: dati-ne si noua niste oameni, dati-ne si noua niste voturi. Acesta nu este un partid politic de stanga, care pe langa aceste obiective are si obiectivul principal sa dea cu noroi in partidul care i-a facut oameni. si nu am de ce sa nu o spun: acolo este plin de securisti si de masoni. Nu ca n-ar fi buni, dar e bine sa stim. si nu vorbesc pe gura camasii, anuntam si nume cat de curand”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Sursa: G4media