Dezvăluirile cu jumătate de gură ale fugarului Ghiță au stârnit furia Elenei Udrea: ”De ce pana mea le-ați mai făcut? E de toată sila!”

895

Elena Udrea transmite din Costa Rica, referindu-se la interviul cu Sebastian Ghiţă de miercuri seară, că „e de toată jena” ca presupusele poze cu șefa DNA Laura Codruţa Kovesi să fie arătate „între patru ochi” lui Ion Cristoiu în faţa camerei, fără însă a fi făcute publice.

În opinia lui Udrea, „e de toată sila” dacă acesta este un joc, gen “am poze dar nu le arăt dacă îmi închideţi toate dosarele pe care mi le-aţi inventat”.

„Am așteptat și eu, ca tot românul, pozele cu Sebi și Codruța… Recunosc, acum în Postul Paștelui, că am păcătuit odată invidiindu-l pe Ghiță că a fost așa prevăzător și a strâns dovezi ale imoralității și chiar corupției lui Coldea, Kovesi și altii care acum pozează în fete mari. Apoi mi-am dat seama că nici acum, după toată experiența trăită cu mincinoși, lași și trădători, eu nu aș face așa ceva: nu aș înregistra, nu aș face poze cu scopul de a le folosi cândva, nu aș strânge probe pe ascuns împotriva cuiva cu care am o relație, fie și doar de amiciție.

Pentru că eu cred cu adevărat în onoare și în cuvântul dat. Și pentru mine contează ce știu eu despre mine, nu ce își închipuie alții. Deci, dacă pozele nu sunt date “din onoare”, așa cum zicea deunăzi Ponta, atunci i-aș întreba, de ce pana mea le-ați mai făcut??? De ce vorbiți despre ele si despre contextul în care le-ati realizat??? E de toată jena să le arătați “între patru ochi” domnului Cristoiu, în fața camerei de filmat, ca să gireze cu credibilitatea domniei sale că există. Dacă vreți să faceți jocuri în continuare, gen “am poze dar nu le arăt dacă îmi închideți toate dosarele pe care mi le-ați inventat”, e de toată sila.

Cu jocul acesta ați făcut ca pozele să devină esențiale pentru dovedirea cel puțin a imoralității lui Kovesi, deși în realitate nimeni nu are nicio îndoială că era în gașcă cu toți “penalii” ei de azi. Chiar dacă prin 2014 când comenta pozele cu mine și Bica, se jura că e fecioară și că ea nu s-a văzut niciodată în privat cu oameni politici…”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Reacția a venit după ce Sebastian Ghiță a susținut, în interviu, că-i arată o fotografie lui Ion Cristoiu cu Laura Codruța Kovesi, la el acasă, dar a cerut ca presupusa fotografie să nu fie făcută publică.

Sursa: Cotidianul

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos