Dezvaluirile uluitoare ale deputatului Gelu Visan despre MAFIA din PDL Dolj! Vezi VIDEO

607

Deputatul PDL, Gelu Visan, a prezentat documente despre mafia din PDL Dolj, care arata risipa de bani publici si nepotismele menite sa ii imbogateasca pe mai-marii PDL.

Seria dezvaluirilor a inceput cu firma Tecond, unde actionari sunt fiii lui Radu Berceanu, iar multi primari din Dolj au fost fortati sa acorde lucrari acestei companii, ba mai mult, Gelu Visan a relatat si cum Radu Berceanu a incercat, sa-i cumpere tacerea. „Cat vrei ca sa taci?”, l-ar fi intrebat Berceanu.

„In anul 2005 a venit Stefan Stoica la mine si a spus „hai sa facem amandoi o firma, sa punem mana pe lucrarile din Dolj”. De ce Tecond? Ei au fost obligati sa ia contracte cu aceasta firma. Ulterior, mai vine altcineva la mine „domne, nu mai pot, au casunat pe mine” nu mai pot. M-am dus unde nu trebuia, la Constantin Dascalu, al carui baiat era in firma”, a declarat, la Romania TV, Gelu Visan.

Inclusiv Radu Berceanu ar fi incercat sa-i cumpere tacerea.

„Relatia mea cu domnul Berceanu s-a stricat cand eu n-am vrut sa se darame in Craiova doua mari obiective. Mi-a dat acordul, dupa care a venit la mine si mi-a spus „Cat vrei ca sa taci?”. Mi-a spus „daca vrei sa te sinucizi, fa-o singur”, a precizat Gelu Visan.

Insa cel mai mare scandal a fost cauzat, culmea, de niste utilaje pentru care nu se platise taxa de intrare in Romania. Ancheta l-a scos responsabil pe acelasi Stefan Stoica, directorul de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri. Numai ca eliberarea sa din functie a provocat un adevarat val de furie printre liderii PDL.

„Doamna Anca Boagiu declanseaza o cercetare, se constata de catre minister ca a fost prejudiciat statul. CNADNR, face o plangere catre PICCJ. Stefan Stoica este considerat principalul responsabil pentru ce s-a intamplat. Se iau declaratii, se fac comisii de ancheta. De la Craiova s-a venit direct la partid la Bucuresti si a spus „daca nu il repuneti pe Stoica Stefan in functie, se face mare scandal”. A venit Radu Berceanu la cineva. Doamna ministru mi-a dat mesaj si mi-a spus s-a dus la cutare, la cutare, n-am avut ce sa mai fac si l-am pus la loc. Toata organizatia de Dolj cu domnul Berceanu in frunte a venit la Bucuresti cu domnul Stoica, s-au intalnit in sediul de partid cu conducerea partidului si au amenintat toti. Daca nu il lasa pe omul asta pe functie, erau de fata Radu Berceanu, Marinescu, Flutur, Boc, conducerea partidului si s-au ridicat in picioare si au spus „e un maltratat, Anca Boagiu nu vrea sa-l puna la loc”, a adaugat deputatul PDL.

Dezvaluirile lui Gelu Visan nu au ramas fara urmari, asa cum s-a demonstrat la doar 5 minute dupa ce deputatul a plecat din emisiune. „Solicit public angajatilor, directorului de la Dolj sa nu mai ameninte angajatii, sa nu le mai dea telefoane, pentru ca nu am luat documentele de la Dolj”, a spus Visan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos