Loading...
Dezvoltarea României și blestemul miniștrilor cu probleme penale! DNA vrea să redeschidă un dosar pe numele lui Paul Stănescu! – Circul Politic

Dezvoltarea României și blestemul miniștrilor cu probleme penale! DNA vrea să redeschidă un dosar pe numele lui Paul Stănescu!

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cazul vicepremierului Paul Stănescu.

Conform site-ului ÎCCJ, dosarul a fost înregistrat pe 17 ianuarie 2018, iar alături de Stănescu, intimaţi în dosar mai sunt Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache.

Potrivit Antena 3, redeschiderea urmăririi penale ar fi cerută de DNA pentru un dosar vechi de opt ani cu privire la finanţarea unei echipe de fotbal.

Paul Stănescu este șeful PSD Olt și a înlocuit-o pe Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării, după ce a aceasta a demisionat, tot în urma unor probleme cu DNA, mai exact, în dosarul Insula Belina în care este implicat și șeful partidului, Liviu Dragnea.

Sursa: Digi24

Dezvoltarea României și blestemul miniștrilor cu probleme penale! DNA vrea să redeschidă un dosar pe numele lui Paul Stănescu! was last modified: ianuarie 22nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close