Dan Diaconescu: Antonie Solomon se intoarce in PPDD!

573

6 antonie solomonAntonie Solomon, se va intoarce in acest PPDD, anuntul oficial a fost facut de catre Dan Diaconescu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta, miercuri dupa-amiaza la Palatul Parlamentului.

Tot miercuri, a revenit in partid si deputatul Cezar Cioata dupa o sedere de numai doua zile in PC.

„Am revocat decizia in privinta domnului senator Solomon. Prin aceasta decizie si prin faptul ca domnul deputat Cezar Cioata este din nou in grupul parlamentar al PPDD demonstram ca partidul nostru este mai puternic partid de opozitie si unul dintre cele mai stabile”, a spus presedintele PPDD, Simona Man.

Dan Diaconescu a anuntat si intoarcerea iminenta lui Ioan Moldovan care, la jumatatea lunii ianuarie, a anuntat ca pleaca la PC.

„Credem ca si celalalt parlamentar, domnul Moldovan, devenit intre timp bunic, se va intoarce si el pentru ca colegii mei din Cluj au strans un numar impresionant de semnaturi pe o petitie prin care il roaga sa revina la el acasa, la PPDD. Este clar ca si domnul Moldovan va reveni”, a spus Diaconescu.

Solomon a precizat ca revenirea sa in partid are loc dupa o discutie avuta cu presedintele PPDD, Simona Man.

„S-a facut o reevaluare si s-a spus ca nu mai e valabila excluderea (…) A fost o discutie normala plina de amabilitati. Doamna Man mi-a explicat ca trebuie sa lasam totul sa decurga normal”, a spus Solomon.

Mai mult, senatorul a explicat ca scurta excludere nu a afectat relatia sa cu fondatorul PPDD.

„Dan Diaconescu este un prieten bun de-al meu si imi pare rau ca nu am facut pasul asta (inscrierea in PPDD-n.red.) in vara. Acum as fi fost in continuare primar al Craiovei”, a adaugat Solomon.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos