Dan Diaconescu le cere banii „spionilor” din PPDD: „Daca nu vor sa plateasca 2 milioane de euro, ii dau in judecata”

614

1danPPDD a inceput sa se rupa dupa ce cinci deputati si un senator au decis sa plece catre PNL, PC sau sa ramana independenti. Toti candidatii PPDD au fost obligati sa semneze o clauza prin care sunt obligati sa plateasca 2 milioane de euro daca vor migra din partid si sa-si dea demisia din Parlament.

Diaconescu: „Ii dau in judecata daca nu platesc”

Astfel, Dan Diaconescu ar fi putut avea in conturi cu 12 milioane de euro in plus daca ar fi cerut acei bani de la fiecare dezertor. Varianta lui, insa, este ca totul a fost o inscenare, iar cei care au plecat din PPDD au fost trimisi sa „spioneze” prin alte partide.

„Pai de ce sa le cer banii cand eu stiu ca ei se intorc in partid? Ei au plecat din PPDD ca i-am trimis eu sa fie spioni pe la alte partide, sa vada ce si cum merge treaba”, argumenteaza el.

Daca totusi nu se intorc sub nicio forma, atunci DD nu doar ca le va cere banii si demisia din Parlament, ci ii va da si in judecata daca vor refuza.

„Daca nu se intorc si nu vor sa plateasca, le cerem noi si daca nu si nu, mergem in instanta, ii dam in judecata. Normal ca are baza juridica, s-au uitat peste ea juristi de vaza, cum e domnul Daniel Fenechiu. Asta e legea noastra anti-migratia parlamentara”, se apara el, contactat de gandul.

In timp ce Dan Diaconescu ii ameninta cu instanta pe dezertori, acea „datorie” pe care o au cei sase care au parasit de bunavoie PPDD a fost uitata de parlamentari.

„Nici nu mai stiu, am semnat atunci mai multe hartii, in graba, nici nu m-am uitat. Nu mi-a cerut nimeni niciun ban cand am plecat, nu am la cunostinta asa ceva. Cred ca e doar can-can”, spune Mihai Tararache , acum deputat independent, contactat de gandul.

Sursa: gandul.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos