Dan Diaconescu, fericit dupa plecarea a doi deputati din PPDD: „Patru milioane de euro dintr-un foc!”

576

5 dan diaconescuPresedintele de onoare al PPDD, Dan Diaconescu, a declarat ca partidul pe care l-a fondat va intra marti in posesia averii lui Cezar Cioata, deputat care a parasit partidul pentru PC. Diaconescu intentioneaza sa aplice aceeasi procedura si in cazul lui Ioan Moldovan care si-a anuntat plecarea din partid la mijlocul lunii trecute.

„Patru milioane de euro dintr-un foc!”, a comentat Diaconescu.

Dan Diaconescu spune ca actiunea PPDD se bazeaza pe actul semnat de candidatii partidului la alegerile parlamentare prin care se obligau fie sa plateasca 2 milioane de euro despagubiri in cazul in care parasesc partidul si nu demisioneaza din Parlament, fie sa renunte la calitatea de deputat daca parasesc PPDD.

„Dupa atatea vesti rele, primim azi si o veste buna: vom primi 2.000.000 € ca urmare a acestei plecari. Am vorbit deja cu avocatul Daniel Fenechiu si a spus ca maine dimineata va incepe procedura de executare. In act se spune ‘Eu, Cezar Cioata, datorez automat 2 milioane de euro in momentul demisiei mele din PPDD’. Va rog sa urmariti evenimentele de in desfasurare de maine cand vom incepe sa punem sechestru pe bunurile mobile si imobile ale domnului deputat. Are doua case, niste terenuri, niste conturi bancare. Pana maine seara vor fi intrate in posesia PPDD”, sustine Diaconescu.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos