Dan Diaconescu propune o noua suspendare a lui Basescu! VIDEO

558

21 dan diaconescuDan Diaconescu propune o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu si spera sa-l aiba aliat pe Ioan Ghise.

„Speram ca in cel mai scurt timp sa se poata pune pe tapet in Parlament chestiunea juridica a statutului actualului presedinte al Romaniei. Dupa cum stiti, conform parerii noastre, Basescu, conform Constitutiei nu mai este presedinte. Ne putem baza, zic eu, pe voturile catorva parlamentari din USL ca Ghise si altii care au aratat ca alaturi de cei 68 parlamentari PPDD ar vota aceasta masura”, a precizat, luni, Dan Diaconescu.

Prezent la Palatul Parlamentului pentru a sustine o conferinta de presa, seful PPDD a venit si cu unele propuneri inedite.

„Noi credem ca toti parlamentarii din Romania ar trebui sa dea un ajutor umanitar atat cat doresc ei si cat ii lasa inima, pentru familiile indoliate, in urma tragediei din Algeria. Colegii mei din PPDD din Parlament vor incerca sa doneze cate 2 milioane de lei vechi de fiecare. Grupul PPDD are o propunere urgenta. Aeronava care ajunge in Algeria si pleaca din Algeria cu cele doua sicrie sa faca doua scurte escale pe aer din Barcelona, respectiv Madrid, pentru a ridica de acolo cele peste 60 de suflete neinsufletite care stau acolo de ani de zile”, a adaugat Diaconescu.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos