Dictatura analfabeților! Elevii bucureșteni controlați la sânge la ordinul ministrului ”Genunche” pentru a fi depistate manualele auxiliare!

553

Mai multi parinti au anuntat, vineri, pe Facebook ca in scoli din Bucuresti au avut loc controale, copiii fiind cautati in ghiozdane pentru a fi depistate manuale auxiliare.

Prima informatie in acest sens a fost publicata de jurnalista Oana Despa.

„Copii din Bucuresti sunt controlati in ghiozdane, daca au auxiliare, de Inspectorul Scolar al Municipiului Bucuresti. Pe aceasta cale, vreau sa il anunt ca, daca va ajunge cumva sa imi contoloeze copilul in geanta, se va alege cu plangere”, a scris Despa pe Facebook.

Ulterior, pe pagina de Facebook Educatie Privata a fost publicata o confirmare. Controale ale inspectorilor au avut loc la Colegiul Goethe.

control

Miercuri, Ministerul Educatiei a transmis circulare in care ii ameninta pe profesorii care folosesc materiale auxiliare la clasa. „Pana la adoptarea procedurilor legale pentru acreditarea si autorizarea auxiliarelor scolare in unitatile de invatamant preuniversitar, este interzisa utilizarea de auxiliare scolare neaprobate de Ministerul Educatiei Nationale”, se arata intr-o circulara trimisa in tara.

Circulara se incheie categoric: „Precizam ca, in cazul in care nu va fi respectata aceasta obligatie, Ministerul Educatiei Nationale isi rezerva dreptul de a sesiza organele de stat abilitate”.

circulara-men

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos