DICTATURA TOTALA in PSD! Dragnea nu mai are limite! Un coleg de partid spune lucrurilor pe nume: ”Nu e normal sa-ti fie frica sa spui ceva in propriul partid!”

211

Ziua și scandalul în PSD! Fostul ministru al Sănătății din guvernarea Ponta, Nicolae Bănicioiu, a criticat schimbarea Guvernului Grindeanu și a spus că are rezerve față de noul Executiv, informează B1 TV.

”Lucrurile trebuie spuse. Nu e normal să îți fie frică să spui ceva în propriul partid. Partidul trebuie să fie unul viu, dinamic. Cred că orice partid trebuie să își pună întrebări asupra revizuirilor unor proceduri, la o perioadă de timp”, a declarat Bănicioiu.

Nicolae Bănicioiu a declarat că nu a înţeles decizia conducerii PSD de a-și schimba propriul Guvern.

„Nu schimbând guverne vom face ceea ce am promis”, a precizat fostul ministru al Sănătăţii.

Acesta a adaugat că a votat împotriva moțiunii de cenzură și că s-a abținut la desemnarea noului Executiv în conducerea PSD. El a spus că nu are rezerve față de Mihai Tudose, ci față de modul în care a fost alcătuit noul Guvern.

„S-a provocat o criză și mă așteptam ca PSD-ul să vină cu cea mai bună formulă guvernamentală. Și am văzut că am venit cu oameni importați. Asta e rezerva pe care o am. Nu ne permitem ca unii să câștige experiență acum în Guvern”, a spus fostul ministrul al Sănătății.

Acesta susține că Eugen Teodorovici a fost nedreptățit că nu a fost propus în Guvern, pentru că este un specialist foarte bun al partidului.