Din categoria no comment! Viorica Dancila, despre NATO: „Consolidarea posturii de aparare si descurajare a Aliantei in ansamblul sau ramane o prioritate”

364

Declaratie bizara facuta in limba romana de Viorica Dancila, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles.

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj interpretabil, la Bruxelles, dupa o intrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Sensul cuvintelor sale poate fi usor interpretat intr-un sens anti-NATO din cauza unei frazari nepotrivite.

Mesajul Vioricai Dancila a trecut imediat drept o gafa de exprimare, mai ales caViorica Dancila a mai reusit miercuri sa inventeze un nou cuvant ”negationalism”, dar si sa faca afirmatii fara sens despre ”combaterea Holocaustului” in luna martie 2019.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, in cadrul intalnirii de miercuri a prim-ministrului Viorica Dancila cu secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, cei doi au trecut in revista a principalele subiecte aflate pe agenda NATO, cu accent pe temele de interes pentru Romania şi pe contribuţiile ţarii noastre la implementarea politicilor şi deciziilor aliate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos