Din categoria „s-a platit 30 de lei de caine”! Una din principalele televiziuni aservite reia tema Soros! Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Godina si Mihai Sora numiti agenti de influenta!

Romania TV, postul care a lansat informatia falsa ca Soros ar fi platit protestatarii din Piata Victoriei si inclusiv patrupedele acestora, a reluat tema Soros. Romania TV a acuzat mai multe personalitati ale vietii publice din Romania ca sunt „agenti de influenta” ai „retelei Soros” pentru ca o sustin in continuare pe Laura Codruta Kovesi.

Intr-o emisiune la care a participat si „maestrul” Ion Cristoiu, personalitati de prim-rang ale vietii publice din Romania au fost acuzate ca sunt „agenti de influenta”.

Postul de stiri cu abordare tabloida a avut aseara o lista lunga a unei presupuse „retele Soros” despre care a titrat aproape intreaga seara ca il „ataca pe Iohannis”, dupa decizia acestuia de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

Mai nou, pe lista lunga a elementelor „ostile” au mai intrat si Papaya, agentie de publicitate care a devenit tot mai vocala in ce priveste protestele anti-PSD, Raluca Feher, tot din publicitate, care a si lansat o petitie in care cere retragerea reclamelor de pe posturile Romania TV si Antena 3. Chiar si fostul agent de circulatie Marian Godina a intrat pe lista. Tot ca agent, dar de influenta.

Lunga lista a „retelei Soros” a fost prezentata chiar in debutul emisiunii lui Victor Ciutacu. A rulat apoi, pe ecran, aproape o ora.

Organizatile „Sorosiste”:

GDS
Revista 22
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile
Freedom House
Fundatia pentru Parteneriat
Centrul pentru Resurse Juridice
Institutul de Politici Publice
Asociatia Salvati Bucurestiul
Funky Citizens
Papaya Advertising.

„Ideologii” retelei Soros:

Cristian Tudor Popescu
Andrei Plesu
Gabriel Liiceanu
Mircea Cartarescu
Horia Roman Patapievici

„Agenti de influenta”:

Tudor Chirila
Raluca Feher
Oana Pellea
Victor Rebengiuc
Marian Godina
Mihail sora
Ana Blandiana
Oana Dobre
Malin Bot
Mircea Toma

La sectiunea jurnalisti (ai aceluiasi Soros, evident) au intrat Ioana Ene Dogioiu (Ziare.com), Liviu Avram (Adevarul), Ionel Stoica (Ziare.com), Alex Costache (TVR), Andreea Pora, Dan Tapalaga (G4Media), Mircea Marian (Newsweek), Moise Guran, Vlad Petreanu (Europa FM).

CNA a sanctionat deja de mai multe ori Romania TV pentru manipularile legate de Soros. In ianuarie 2017, RTV a primit o amenda de 100.000 de lei.

Din categoria „s-a platit 30 de lei de caine”! Una din principalele televiziuni aservite reia tema Soros! Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Godina si Mihai Sora numiti agenti de influenta! was last modified: iulie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre