Din ciclul dac-as fi pentru o zi Trasculescu: Valeriu Zgonea ar demisiona din Parlament

557

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca, daca ar fi in locul deputatului Alin Trasculescu, si-ar da demisia din Parlament, pentru a se pune la dispozitia organelor Justitiei si pentru a ajuta Legislativul sa devina mai respectat.

„Daca as fi in locul domniei sale si pentru a arata ca sunt nevinovat – pentru ca plecam de la prezumtia de nevinovatie – as folosi cea mai simpla metoda pe care o am in acest momemt, aceea de a-mi depune demisia din functia de deputat si a ma pune la dispoztia organelor Justitiei din Romania. Este o chestiune foarte simpla si care ne-ar ajuta si pe noi si ar ajuta aceasta institutie – Parlamentul Romaniei – sa devina mai respectata si mai apreciata in randul cetatenilor. Este punctul meu de vedere”, a spus Zgonea.

Camera Deputatilor se va reuni in 20 noiembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitarii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu, a anuntat, miercuri, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Seful Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a cerut, marti, Ministerului Justitiei sa solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trasculescu, sub acuzatiile de trafic de influenta si fals.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos