Din culisele sedintei CEx. Niculae Badalau, catre Dragos Benea: „Mai, ca****, tu la mine te referi? Te calc in picioare!”

1102

Social democratii s-au reunit marti seara pentru a o debarca pe Viorica Dancila de la sefia partidului. In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie.

Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

„Am pierdut lamentabil in diaspora pentru ca unii au dansat pe manele si au jignit diaspora”, a spus Dragos Benea in sedinta, moment in care Badalau, simtindu-se vizat de afirmatia colegului sau, l-a amenintat pe acesta cu bataia, folosind cuvinte jignitoare: „Mai, ca****, tu la mine te referi? Te calc in picioare”. intre cei doi au intervenit Marian Oprisan si Radu Moldovan pentru a calma spiritele. Intr-o interventie in direct la Digi24, Dragos Benea nu a negat incidentul, insa nu a vrut sa ofere detalii.

Nu a fost singurul moment in care liderii partidului s-au amenintat cu bataia. La finalul sedintei, dupa ce Viorica Dancila si-a anuntat demisia, Eugen Teodorovici a avut un schimb de replici cu Marian Oprisan. „Daca ma ridic, din trei pasi sunt la tine”, l-ar fi amenintat Teodorovici pe Oprisan.

Tot Eugen Teodorovici a fost protagonistul unui moment tensionat cu Mihai Fifor. Dupa sedinta CEx, suparat ca Fifor declara la o televiziune ca Teodorovici si-ar fi dat demisia, fostul presedinte executiv a iesti pe holurile partidului intrebând „unde este sobolanul partidului?”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos