Din filosofia lui PONTA: „Un avion condus de mai multi piloti se va prabusi, pentru ca fiecare se bate pentru mansa. Aviz Dragnea si Iohannis”!

507

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni, la România TV, că i-a spus lui Sorin Grindeanu că are „o mare problemă”, în condiţiile în care un avion care este condus de mai mulţi piloţi are toate şansele să se prăbuşească rapid deoarece fiecare se bate pentru „manşă”, făcând astfel referire la liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Klaus Iohannis şi primul-ministru.

Întrebat dacă el l-ar fi pus premier pe Sorin Grindeanu, Victor Ponta a spus că „ar mai fi aşteptat un pic”. „Dintre miniştrii Guvernului, l-aş mai fi lăsat un pic. Eu nu cred că a venit Grindeanu la domnul Dragnea şi a zis: «şefu, puneţi-mă pe mine»”, a completat social-democratul.

Ponta a susţinut că Sorin Grindeanu are „o mare problemă”, deoarece un avion nu poate fi condus de mai mulţi piloţi pentru că fiecare se bate pentru manşă.

„Ideea că  mă duc eu să îi spun lui Grindeanu cum să se bată cu Dragnea nu e adevărată. Are o mare problemă pe care i-am spus-o. De principiu, un avion care are doi piloţi, de aia unul e pilot şi altul copilot, are mari şanse să aibă probleme la decolare, la aterizare, la drum că se bat ăia doi pe manşă (…) Are o primă problemă avionul acesta în România cu doi piloţi”, a subliniat fostul premier.

Întrebat care sunt cei doi piloţi, el a spus că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu.

„Preşedintele categoric care vrea să fie preşedinte jucător. Modelul lui e Băsescu să decidă el tot. Domnu Iohannis îi mai ia şi manşa lui Grindeanu, îi mai trage de ea”, a răspuns deputatul PSD.

El a susţinut că, oricât de bine s-ar  înţelege Sorin Grindeanu cu Liviu Dragnea, avionul nu poate fi condus de mai mulţi piloţi.

„Oricât de bine se înţelege cu Liviu Dragnea…Deci o coabitare în trei, un avion cu trei piloţi, din punctul meu de vedere, are toate şansele să se prăbuşească rapid. Cum să se prăbuşească? Nu cu proteste sau cu ordonanţe. Pentru că această ţară, motoarele unei ţări sunt economia, investiţiile, fondurile europene, bugetul, încasările la buget, situaţia din energie şi după ia sănătate, educaţie, medicamentele. Nimeni nu s-a ocupat în aceste două luni de aceste probleme pentru că nu au putut, săracii”, a conchis Victor Ponta, citat de news.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos