Din RAU in SI MAI RAU! Catalin Ivan crede ca PSD ”are NEVOIE in acest moment de experienta lui Victor PONTA”!

463

PSD are nevoie, în acest moment, de experienţa lui Victor Ponta, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Dobrovăţ, eurodeputatul Cătălin Ivan.

Întrebat dacă are ceva de reproşat liderului PSD, Liviu Dragnea, Ivan a replicat: „Voi discuta în interiorul partidului”, scrie agerpres.ro.

„Cred că în acest moment PSD are nevoie de experienţa lui Victor Ponta şi de mintea limpede a celui care a trecut de foarte multe lucruri”, a spus Cătalin Ivan.

El a spus că PSD face o foarte mare greşeală că îl ţine departe pe Victor Ponta de luarea deciziilor, subliniind totodată că „perioada 2012-2015 a fost cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta preşedinte al PSD şi premier”.

„Perioada 2012-2015 rămâne până în acest moment, şi cred că nu ne vom mai întâlni foarte curând cu această situaţie, cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta preşedinte al partidului şi Victor Ponta prim-ministru. Atât la Guvern cât şi la partid a avut cele mai bune rezultate. (…) De acolo puteam construi foarte mult. Ne-am îndepărtat în schimb de la drumul pe care pornisem şi acum, e evident pentru toată lumea, că se merge într-o direcţie greşită”, a spus Cătălin Ivan.

Conform acestuia, e vizibil modul în care Victor Ponta a fost înlăturat „încetul cu încetul”.

„Cred că PSD resimte în acest moment lipsa experienţei acumulate de Victor Ponta, care resimte greşelile pe care le-a făcut”, a spus eurodeputatul.

Ivan a subiniat că, deşi la vremea respectivă l-a taxat pentru greşelile făcute, acum ar fi dorit să-l vadă pe Victor Ponta „în cercul de luare a deciziilor, pentru că este un om care a învăţat foarte mult, inclusiv din greşelile pe care le-a făcut în momentul respectiv, 2014-2015”.

Întrebat dacă este necesară organizarea unui congres extraordinar, Ivan a afirmatcă „se impun discuţii clare cu membrii de partid, cu preşedinţii de organizaţii pentru o analiză a cauzelor pentru care s-a ajuns aici”.

„Desigur, e nevoie de luarea unor măsuri urgente pentru revenirea la democraţie, reluarea dialogului intern şi libertatea de exprimare pentru membrii de partid. Eu sper că lucrurile acestea se pot întâmpla dacă renunţăm la astfel de decizii precum cea de a lua act că nu mai sunt membru PSD de doi ani de zile, deşi există dovezi inclusiv pe pagina de facebook a domnului Dragnea”, a mai spus eurodeptatul Cătălin Ivan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos