Din secretara de scoala generala, Carmen Dan a devenit mare consultant politic! S-a trezit sa-i dea sfaturi ”pretioase” presedintelui Iohannis!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca „bineinteles” ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar „acest lucru nu ar trebui uitat”.

„Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat”, a mai afirmat ironic Carmen Dan.

Ministrul de Interne a mai spus, in contexul in care a fost intrebata de jurnalisti despre solicitarea presedintelui Iohannis ca premierul Viorica Dancila sa demisioneze, ca Guvernul are ca obiectiv aplicarea programului de guvernare, „cu orice risc”.

„Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat. Va asigur ca premierul, dar si Guvernul – care au ca obiectiv sa puna in aplicare programul de guvernare, cu orice risc – au avut intotdeauna deschidere si si-au dorit o comunicare si o colaborare cu Administratia Prezidentiala, o colaborare interinstitutionala. Nu cred ca ar trebui sa uitam lucrul acesta”, a declarat Carmen Dan, intrebata despre solicitarea presedintelui Iohannis ca premierul Viorica Dancila sa demisioneze.

Intrebata, de asemenea, daca premierul ar trebui sa isi dea demisia, ministrul de Interne a raspuns: „Bineinteles ca nu”.

Carmen Dan a facut aceste declaratii la Mamaia, unde a mers sa inspecteze stadiul pregatirilor pentru minivacanta de 1 Mai.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea. Seful statului a invocat disputa Guvern – BNR si memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

Premierul a reactionat dupa aproximativ noua ore, intr-un interviu pentru Romania Tv. Ea a spus ca nu va demisiona pentru ca nu are niciun motiv, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Klaus Iohannis si ca va merge mai departe. „Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru”, a afirmat Dancila. Ea a mai sustinut ca presedintelle „dorea sa medieze o disputa imaginara intre Guvern si BNR, dar, in acelasi timp, vrea un razboi intre Guvern si Administratia Prezidentiala”.

Sursa: aktual24.ro

Din secretara de scoala generala, Carmen Dan a devenit mare consultant politic! S-a trezit sa-i dea sfaturi ”pretioase” presedintelui Iohannis! was last modified: aprilie 28th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre