Din studiourile Antena 3, ”daddy” Dragnea promite să readucă DEMOCRAȚIA înapoi în România și să ne scape de POLIȚIE POLITICĂ!

252

România este foarte aproape de a avea poliție politică, a declarat Liviu Dragnea. Șeful PSD a mai precizat că-și pune mari speranțe ca Eduard Hellvig să reziste tentațiilor și să aibă în continuare o conduită potrivită la conducerea SRI.

Întrebat la Antena 3 dacă în România nu mai este democrație, Dragnea a răspuns: „Nu mai e, România este foarte aproape, încă nu e, este foarte aproape de a ne trezi într-un timp rezonabil cu o poliție politică, asta este o noțiune foarte grea. Nu suntem în situația în care să avem poliție politică, dar suntem foarte aproape de a avea așa ceva. Am mari sperante în Eduard Hellvig, directorul SRI, îl știu, are o concepție destul de modernă. Sper să reziste la orice tentație, pentru că tentațiile sunt foarte mari”.

Șeful PSD a mai spus că se exercită foarte multă influență asupra unor instituții care ar trebui să fie independente: „Există foarte multă manipulare și există foarte multă influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente, pentru a ne da fiecăruia dintre noi garanția că în România, dacă nu greșești și dacă nu încalci o lege și dacă nu furi, poti să dormi liniștit”.

Sursa: b1.ro