DIRECT din biroul PSD, Antena 3, Codrin Stefanescu l-a DEMIS pe purtatorul de cuvant al PSD Timis: ”Ramai cu Grindeanu!”

629

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, l-a demis in direct, intr-o emisiune de televiziune, pe purtatorul de cuvant al PSD Timis. „Purtatorul de cuvant al PSD Timis pe care l-ati sunat nu mai este purtator de cuvant”, i-a anuntat Stefanescu pe realizatorii emisiunii, informeaza ziare.com.

Scandalul a fost declansat joi, cand purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a afirmat ca documentul prin care se certifica excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, ca urmare a deciziei CEX, nu au ajuns inca la organizatie.

„Pana nu primim aceasta hartie, noi consideram, in mod evident, ca Sorin Grindeanu este in continuare presedintele PSD Timis”, a declarat Lucian Ursuletu.

Invitat intr-o emisiune la Antena3, Codrin Stefanescu a declarat ca il demite pe Ursuletu.

„Purtatorul de cuvant al PSD Timis va fi schimbat. Ii transmit acum, in direct, ca va fi schimbat. Hartia a fost trimisa la organizatia PSD Timis. Nu vine el sa spuna ca CExN este nimic si ca nu am trimis noi hartia. Dragule fost coleg, dupa cum ai auzit la televizor, hartia a fost trimisa. Ce facem? Ne jucam cu cuvintele si spui tu, la Antena 3, in direct, cum este cu Grindeanu. Ramai cu Grindeanu la organizatia 139. Nu ne jucam cu asa ceva.

Deci, purtatorul de cuvant al PSD Timis pe care l-ati sunat nu mai este purtator de cuvant„, a declarat Codrin Stefanescu.

Si presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a confirmat pentru sursa citata ca la filiala nu a ajuns niciun document oficial. „Neprimind nicio decizie, Sorin Grindeanu este membru PSD, presedintele PSD Timis”, a declarat Dobra.

Europarlamentar PSD: Asa conduce Liviu Dragnea, prin frica

Atitudinea lui Codrin Stefanescu a fost taxata dur de europarlamentarul PSD Catalin Ivan, care a fost si el, in urma cu cativa ani, subiect al unei tentative de excludere din partid fara acordul filialei din care facea parte.

„Nu poti sa dai afara din partid toti oamenii care au alte opinii decat ale tale si sa asmuti impotriva lor pe cei cativa ‘caini de paza’ astfel incat toti ceilalti sa inteleaga ca ori zic ca seful, ori pleaca. Regret atitudinea de ieri a lui Codrin Stefanescu din emisiunea Danei Grecu.

Evident ca nu-l poate da afara din partid pe Lucian Ursulet, purtatorul de cuvant al PSD Timis, dar atitudinea lui este cu girul lui Liviu Dragnea. Asa conduce Liviu Dragnea partidul, prin frica. Problema cu stilul asta de a conduce este ca ramai fara solutii cand membrilor de partid incepe sa nu le mai fie frica”, a postat vineri pe Facebook Catalin Ivan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos