Directorul Filarmonicii „Oltenia”, fost preot, despre mamele care isi duc copiii la proteste: „Macar un glont in cap!”

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, il desfiinteaza pe directorul Filarmonicii Oltenia. „Inca un derbedeu al regimului mafiot, director al Filarmonicii din Craiova, desi nimic din CV-ul sau nu-l recomanda pentru asemenea pozitie. „Un mare respect pentru acei jandarmi si macar un glont in cap acelor asa-zise ‘mame’ care au iesit cu copiii in brate la proteste”, spune Gabriel Zamfir, directorul Filarmonicii „Oltenia” si fost preot.

Si mutra lui e fascinanta prin abjectie si prostie. Il somez pe George Ivascu sa-l dea imediat afara pe acest pitecantrop agresiv care face de rusine Ministerul Culturii.

Intr-un comentariu pe Facebook, Gabriel Zamfir scrie: „Un mare respect pentru acei jandarmi si macar un glont in cap acelor asa-zise ‘mame’ care au iesit cu copiii in brate la proteste desi se stia ca nu e un protest pasnic asa cum ar trebui sa fie in democratie. Dar deh nu avem aceeasi definitie pentru ‘democratie'”.

Directorul Filarmonicii „Oltenia”, fost preot, despre mamele care isi duc copiii la proteste: „Macar un glont in cap!” was last modified: august 13th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre