Loading...
DISCURS TIPIC PSD, CAP-COADA! Firea crede ca a deranjat FORTE OCULTE care ii pun bete in roate la Primarie: ”Mi s-a transmis sa stau in banca mea!” – Circul Politic

DISCURS TIPIC PSD, CAP-COADA! Firea crede ca a deranjat FORTE OCULTE care ii pun bete in roate la Primarie: ”Mi s-a transmis sa stau in banca mea!”

Gabriela Firea se simte vizata de forte oculte. Aceasta a declarat, joi, dupa izbucnirea unui scandal in timpul sedintei de consiliu de la Primarie, ca a fost amenintata si ca i s-a transmis ca nu va fi lasata sa isi faca treaba, pentru ca a deranjat anumite grupuri de interese, scrie ziare.com.

„Mi s-a transmis ca, daca nu stau in banca mea si nu accept contractele de ani de zile din primarie si nu imi vad de treaba, nu imi voi mai putea desfasura activitatea. Mi s-a spus de mai multe persoane, in diferite momente si in diferite locuri.

Am deranjat mai multe companii care mi-au transmis ca vor face tot posibilul sa nu imi duc la bun sfarsit mandatul. Ati vazut ca se strang semnaturi pentru referendum pentru demiterea mea. Sunt forte oculte in spate care au fost deranjate. Mi s-a mai spus ca nu vom mai putea sa votam, pentru ca de fiecare data se va intampla cate un eveniment si vedeti ce s-a intamplat astazi”, a spus edilul, care a plecat din sedinta de consiliu sa dea explicatii la Antena 3, referitor la scandalul care s-a lasat cu bataie si oameni dusi la spital.

Primarul general a reiterat faptul ca nu putini sunt cei care sunt deranjati de faptul ca ea isi face treaba.

„Multa lume e deranjata de faptul ca Gabriela Firea vrea sa faca economii la bugetul Capitalei”, a spus ea.

In plus, ea a acuzat USR-ul ca nu doreste sa ii ajute pe bucuresteni, precizand ca cei din aceasta formatiune, consilierii USR, sunt cei care au adus oamenii care au provocat scandalul la sediul primariei.

DISCURS TIPIC PSD, CAP-COADA! Firea crede ca a deranjat FORTE OCULTE care ii pun bete in roate la Primarie: ”Mi s-a transmis sa stau in banca mea!” was last modified: iunie 8th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close