DNA, cu ochii pe averea lui Dragnea! Tuturor inculpaților în dosarul Tel Drum li se pune sechestru pe avere!

610

DNA se află în plină ofensivă pentru a împiedica adoptarea legilor justiției. După declarația împotriva statului paralel, asumată de conducerea PSD la Băile Herculane, și după anunțul privind adoptarea în regim de urgență a legilor Justiției, DNA se pregătește de o lovitură sub centură la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea.

Această mișcare extrem de dură, mai dură decât începerea urmării penale a doi miniștri PSD în dosarul Belina, urmărește să destabilizeze complet conducerea PSD și să creeze haos în partid. DNA speră că, astfel, vicepreședinții și șefii de filiale îl vor lăsa, în sfârșit, din mână pe Dragnea, ceea ce ar conduce la o criză fără precedent și, în consecință, la neadoptarea legilor justiției.

Prin intermediul dosarului Belina, DNA a încercat să oprească accesul președintelui PSD la resursele guvernamentale aflate în special la ministerele conduse de Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. De data aceasta, este vizată însă averea privată a lui Dragnea însuși.

La Comitetul Executiv Național de la Băile Herculane, pesediștii s-au arătat solidari cu președintele partidului. Totodată, a fost luată decizia organizării în toată țara a unor mitinguri de susținere a guvernării și a modificărilor aduse legilor justiției. Ofensiva DNA ar putea conduce la o radicalizare a membrilor și simpatizanților PSD, nemulțumiți de încercarea de a-l înlătura, prin mijloace de forță, pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

Sursa: stiripesurse.ro