Doamnele politicii romanesti nu se arata solidare cu slugarnica Dancila: ”Prostia si obraznicia ei ne-au costat deja prea mult!”

113

Clotilde Armand, una dintre cele mai cunoscute personalitati din USR, apublicat un mesaj foarte dur la adresa lui Dancila, dupa ce presedintele Iohannis a solicitat demisia premierului.

„O persoana obraznica, nescolita si necivilizata. Experimentul Dancila ne-a costat deja prea mult”, a scris Armand pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea. Seful statului a invocat disputa Guvern – BNR si memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

„Retrag increderea doamnei Dancila. Dupa cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut trei luni, dupa care pot sa trag o concluzie – doamna Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru a Romaniei si transforma astfel Guvernul intr-o vulnerabilitate pentru Romania. De aceea solicit public demisia doamnnei Dancila din functia de prim-ministru al Romaniei”, a spus Iohannis.

Sursa: aktual24.ro