DOI PRESEDINTI SI AMANDOI! Ambii conducatori ai parlamentului, Tariceanu & Dragnea, dau nas in nas astazi cu judecatorii, unul pentru marturie mincinoasa, altul pentru abuz in serviciu!

544

Marti, presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au termene in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Inculpatul Popescu Tariceanu Calin Constantin Anton este judecat pentru marturie mincinoasa iar inculpatul Dragnea Liviu are proces pentru instigare la abuz in serviciu, anunta aktual24.ro.

De asemenea, alti trei inculpati celebri se vor prezenta marti in fata judecatorilor. Este vorba despre Gabriel Oprea (abuz in serviciu), Cristi David (luare de mita) si Viorel Hrebenciuc (constituirea unui grup infractional organizat), anunta jurnalistul Ionel Stoica pe pagina sa de Facebook.

Luni, un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia la executare depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva condamnarii la doi ani inchisoare cu suspendare primite in dosarul „Referendumul”.

Decizia este definitiva.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos