Doliu imens in muzica romaneasca! Ilie Micolov, autorul celei mai ascultate melodii romanesti, a murit!

Ilie Micolov a murit. Autorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti dintotdeuna, Dragoste la prima vedere, a incetat din viata la varsta de 69 de ani.

Ilie Micolov a murit sambata departe de familie si prieteni. Ilie Micoliv s-a nascut in iulie 1950, la Suceava si era cunoscut publicului mai ales pentru slagarul „Dragoste la prima vedere”.

De profesie economist, Ilie Micolov a fost consilier pe teme muzicale al Radio Romania Actualitati, a aparut in cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tanase” din Bucuresti si a sustinut turnee alaturi de formatia Romanticii.

In ultima vreme, Ilie Micolov se confrunta cu mari probleme de sanatate. Suferea de diabet, astm si probleme cardiace. Soarta a facut ca ultima partea a vietii sa o petreaca departe de familia lui, ramasa in Germania, unde artistul emigrase in 1988 si de unde s-a reintors in anii ‘90.

Doliu imens in muzica romaneasca! Ilie Micolov, autorul celei mai ascultate melodii romanesti, a murit! was last modified: iulie 21st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre