DOVADA ca in PSD domneste HAOSUL si INCOMPETENTA! Mai marii partidului au confirmat ca ”NU MAI SUNT BANI DE DAT”, insa cativa parlamentari PSD au un super-proiect: sa stearga datoriile persoanelor fizice si juridice la stat!

480

La nivel parlamentar se analizeaza posibilitatea introducerii unei amnistii fiscale pentru persoanele fizice si juridice care au datorii depasite la plata, au confirmat, pentru Mediafax, Eugen Teodorovici, presedintele comisiei de Buget-Finante din Senat si purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, anunta aktual24.ro.

“La nivel parlamentar se analizeaza posibilitatea introducerii unei amnistii fiscale pentru persoanele fizice si juridice care au datorii depasite la plata. Trebui sa gandim un proiect care ii vizeaza nu numai pe cei care au datorii la stat, pe raii platnici, ci si pe cei care s-au conformat. Daca acestia din urma, la final de an nu si-au achitat tot, sa facem niste reduceri. Trebuie gandit pe modelul Ordonantei 44 din 2015, la care sa se adauge si o prevedere pentru cei care se conformeaza in mod voluntar.

Vorbim de cei care din motive neimputabile lor nu au putut sa-si achite datoriile la Stat. Daca Statul le-a creat probleme si au intrat in aceasta situatie atunci trebuie sa beneficieze de anumite facilitate. Ma refer la intarzierea rambursarii TVA-ului, de exemplu. Nu vorbim despre rai platnici. Fiindca unul a platit la timp, iar altul nu a platit si ruleaza banii. Trebuie sa fie un tratament egal in piata”, a declarat Eugen Teodorovici, presedintele comisiei de Buget-Finante din Senat.

Informatia a fost confirmata si de Adrian Dobre, purtatorul de cuvant al PSD. Acesta a precizat ca: “Este depusa o initiativa parlamentara care urmeaza sa fie analizata si coordonata cu celelalte politici guvernamentale. Dar, atentie, chiar daca este o initiativa a parlamentarilor PSD, ea nu a fost inca dezbatuta si aprobata de forurile de conducere ale partidului si nici corelata cu prevederile noului Cod Fiscal”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos