Dragnea a anuntat ca a facut un ultim gest pentru Firea: „Am refuzat excluderea ei din PSD”

Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca a refuzat sa supuna la vot excluderea din partid a Gabrielei Firea, asa cum a propus primarul Sectorului 5 Daniel Florea, pentru ca spera sa nu mai iasa membri de partid sa critice alti membri sau chiar Guvernul.

Dragnea a adaugat ca poate este ultimul astfel de gest pe care il face. „Intr-adevar, domnul Daniel Florea a cerut excluderea Gabrielei Firea din partid. Da, am refuzat asta, cu speranta spusa in timpul dezbaterilor ca dupa aceasta intalnire toata lumea va intelege ca e bine totusi sa ne ocupam de ceea ce am promis la alegeri, cu speranta ca incepand de azi, de maine, nu vor mai iesi membri de partid sa critice alti membri de partid sau Guvernul. Multi au zis ca sunt sperante desarte. Poate a fost ultimul gest pe care l-am facut pentru ca nu am vrut ca astazi sa impingem lucrurile la extrem. Sper sa existe suficienta intelepciune si lucrurile sa reintre in normal”, a declarat Liviu Dragnea la finalul CExN.

Intrebat daca este un avertisment, liderul PSD a spus ca e doar un apel la responsabilitate.

„Sa nu mai acceptam de fiecare data sa iasa cineva sa mai atace partidul, sa nu o tinem la nesfarsit cu discutii interne in partid. Este un apel la responsabilitate”, a explicat Dragnea.

Dragnea a anuntat ca a facut un ultim gest pentru Firea: „Am refuzat excluderea ei din PSD” was last modified: septembrie 21st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre