Dragnea a devenit personaj in serialul Las Fierbinti si tot ”cascaval” viseaza: ”Banii mei se termina, ma. Banii statului, nu. Aia nu se termina niciodata!”

834

Discursul sustinut de „domnul Dragu” in episodul 17, sezonul 13, din Las Fierbinti a adus aminte telespectatorilor Pro TV de modul in care Liviu Dragnea conduce Romania.

Este limpede ca scenaristii popularului serial s-au inspirat din declaratiile si actiunile lui Liviu Dragnea cand au creat personajul politicianului corupt si fara scrupule din Las Fierbinti. Nu este virba numai de asemanarea de nume (Dragu/Dragnea) si de aspect (aceeasi mustata caruta) cat si de referiri la cazurile penale in care este implicat seful PSD.

In episodul 17, Las Fierbinti a facut aluzie la celebrul caz Belina, in care Liviu Dragnea si-a insusit prin interpusi un lac si o insula din judetul Teleorman.

„Daca vreau sa cumpar o fasie de pamant, ce fac, bag mana in buzunar si scot banii mei? Pai banii mei sunt banii mei, ma! Si se termina. Vreau sa fac investitii cu banii statului. Aia nu se termina niciodata. Si ca sa pun mana pe banii statului trebuie sa fiu la putere. Si ca sa ramanem la putere, trebuie sa luptam, ca la Oituz, pe viata si pe moarte! Cu arma in mana, ca spartanii! Cascavalul e la noi acum, dar daca il lasi la soare stii ce repede se topeste?”, declara „domnul Dragu” in Las Fierbinti.

Alte replici ale „domnului Dragu” prin care poate fi identificat usor comportamentul liderului PSD:

„N-o sa fie gata niciodata. De ce? Daca o construim noi… Noi am terminat vreodata ce am inceput?!”

„De ce vrei sa-i civilizezi? Ca sa aiba idei, sa nu te mai intelegi cu ei? Lasa-i asa, vite! Mai ii apuca nebunia, dar tot in tarc ii tinem!”.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos