Dragnea a incasat-o chiar si-n Duminica Pastelui – ”La cati bani are, sigur are un Paste fericit! Dar avand in vedere cum a facut banii, nu cred ca poate sta linistit!”

445

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa transmita un mesaj de Paste de la mii de kilometri de Romania. Potrivit unor surse citate de hotnews.ro, Dragnea isi petrece Pastele in Insulele Maldive.

„Va doresc un Paste linistit!”, a scris Dragnea pe Facebook, noteaza aktual24.ro.

Mesajul lui Dragnea nu i-a incantat pe multi dintre romani, care au tinut sa ii raspunda.  „La cati bani ai, sigur ai un Paste linistit. Avand in vedere modul in care i-ai facut, nu stiu cat de linistit poti sta…”, i-a transmis un internaut presedintelui PSD.

Screen Shot 2017-04-16 at 13.04.43Screen Shot 2017-04-16 at 13.04.26

Jurnalistii de la hotnews.ro au aflat ca Dragnea isi petrece Pastele pe o insula exotica.

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat, luni noapte, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde isi va petrece vacanta de Pasti. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia”, scrie hotnews.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos