Dragnea, acuzat ca a luat Ambasada Romaniei din Israel pe persoana fizica: ”E tara lui si face ce vrea!”

134

Fostul premier Victor Ponta a vorbit miercuri seara la Realitatea Tv, in cadrul emisiunii „Talk News” despre provocarile pe care le are Viorica Dancila in functia de premier, dar si despre influenta directa a lui Dragnea, in Guvern. Astfel, Ponta a spus ca „Liviu Dragnea si-a luat Ambasada Israelului ca pe Lacul Belina”.

„Dragnea a luat Ambasada Romaniei in Israel ca pe lacul lui, ca pe Belina. Cred ca este vorba si despre afaceri. Stiti ca Israelul este o tara speciala, poti sa dai si comision. In Israel este in interes national”, a spus Ponta la Realitatea Tv.

Fostul premier a mai sustinut ca in opinia sa, este ambasada lui Dragnea si ar putea sa o mute si la Madagascar:

„Eu cred ca memorandumul(n.r. de mutare a ambasadei la Ierusalim) este atat de secret, ca nu l-a vazut nici premierul, nici ministrul de externe. Acum este tara lui Dragnea.(…)Ambasada e a lui, si face ce vrea. Poate o sa mute ambasada si la Madagascar. Cine stie, poate muta si Ambasada Braziliei la Fortalezza, sa ii fie mai aproape”.

Pe de alta parte, Ponta a mai afirmat ca este curios sa afle ce discuta Dancila la Tel Aviv. Totodata, Ponta a mai atras atentia ca ieri, Dancila i-a primit pe premierii Greciei si Bulgariei, dar si presedintele Serbiei, dar nu a aflat ce a vorboit cu ei, si mai ales, in ce limba:

„Eu nu inteleg ce discuta Dancila la Tel Aviv. Ieri au fost premierii Greciei si al Bulgariei. Si presedintele Serbiei. Trei vecini. Ce a zis doamna Dancila. Nu am aflat. Domle, ce ai vorbit cu ei? Ce ai vorbit cu ei? Poate ai vorbit de autostrada, poate ai vorbit ceva.. ce ai vorbit? Si in ce limba?”, a mai spus Ponta.

Sursa: realitatea.net