Dragnea ataca PNL: Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod!

503

1dragneaVicepremierul Liviu Dragnea a atacat colaborarea cu PNL, declarand ca tara nu poate fi guvernata in acest fel, potrivit mediafax.ro.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca nu renunta la proiectul regionalizarii, acesta fiind in faza ca in USL sa se ajunga la un punct comun si in acest an trebuie finalizat procesul redefinirii rolului regiunii de dezvoltare pentru a nu sta indiferenti la o blocare a dezvoltarii tarii.

„In aceste noua luni de zile la minister, impreuna cu administratia locala, cu experti, cu colegii din minister am lucrat la modificarea unui pachet de legi foarte mare si nu am lucrat degeba. Acum suntem in faza in care, impreuna cu partenerii politici din coalitie, sa ajungem la un punct de vedere comun. Pot spune cu certitudine ca nu renunt la ideile si obiectivele pentru care am intrat in acesta structura guvernamentala”, a afirmat Dragnea.

El a mai spus ca spera ca saptamana viitoare sa aiba loc o intalnire in USL pe aceasta tema si ca este important ca in acest an sa fie finalizat macar procesul de modificare a Legii 315 privind rolul regiunii de dezvoltare.

„In acest an e important sa finalizam macar acest acest proces de modificare a Legii 315 pentru a redefini rolul regiunii de dezvoltare. Daca nu putem sa modificam Constitutia pentru ca inca nu suntem constitutionali, inca nu a inceput sa curga anul acesta, nu putem sa stam indiferenti la o eventuala blocare a dezvoltarii acestei tari. Toti studiem alte modele, toti vedem in alte tari cum, prin descentralizare si regionalizare acele tari s-au ridicat foarte mult in dezvoltare si noi toti stam si ne ciondanim intre noi si incercam sa jucam electoral sau sa blocam anumite initiative sau anumite proiecte din interese marunte”, a mai spus Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos