Dragnea BATE CLOPOTELE REMANIERII! Tudorel Toader, despre care spune ca nu e fericit ca l-a sustinut, dar si alti ministrii SE AFLA IN VIZORUL presedintelui PSD!

250

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, și-a exprimat din nou, deschis, nemulțumirea față de ministrul justiției, Tudorel Toader, și spune că mai sunt și alți miniștri ai Cabinetului Grindeanu față de care are „rezerve”.

Dragnea l-a criticat din nou pe ministrul Justiţiei că a întârziat proiectul privind modificarea Codurilor penale, puse în dezbatere publică abia săptămâna trecută. „Eu sunt nemulţumit pentru că faptul că a spus că a doua zi îl pune pe site-ul ministerului şi au trecut trei săptătămâni şi nu l-a pus. S-au pierdut trei săptămâni de zile. Colegii din Parlament normal că au şi ei supărăriile lor pe asta”, a spus şeful PSD, duminică, la Antena 3. El a avertizat că, dacă ministerul întârzie, ar putea apărea iniţiative parlamentare.

„Dacă se întârzie foarte mult, iniţiative legislative pot apare (sic! – n.r.) şi în Parlament. Parlamentul, în acest an, încă mai are dreptul să legifereze. (…) Unii funcţionari din statul român (…) critică Parlamentul atunci când Parlamentul vrea să legifereze”, a spus Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat dacă regretă faptul că l-a susţinut pe Tudorel Toader pentru a fi ministru, Dragnea a răspuns: „Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că sunt foarte fericit”.

Liderul PSD a afirmat că are nemulţumiri şi faţă de alţi miniştri. Întrebat dacă este vorba despre mai mult de doi, cu referire la Tudorel Toader şi Viorel Ştefan, pe care Dragnea l-a criticat recent, social-democratul a confirmat. „Din păcate, mai mulţi de doi. Nu sunt miniştri răi, dar eu am spus înainte de alegeri (…) că acest program de guvernare este foarte riguros şi cu care nu poţi să te joci”, a spus el, informeaza Digi24.