Dragnea caută cu disperare înlocuitor pentru Țuțuianu la MApN! Cine va fi noul ministru al Apărării? Iată LISTA cu numele vehiculate!

391

Peste o zi vom şti care e propunerea social-democraţilor pentru preluarea portofoliului de la Apărare, vacant după demisia lui Adrian Ţuţuianu. Marţi va fi făcută nominalizarea, anunţă liderul PSD Liviu Dragnea. Dar deja se vorbește de un favorit – Mihai Weber, președintele comisiei parlamentare de control asupra SIE.

În cărți sunt și alți parlamentari, membri în Comisia de apărare, printre care Ion Mocioalcă, Gabriel Vlase și Georgian Pop. Ultimul a fost președinte al Comisiei de control parlamentar aupra SRI şi este în prezent secretar al Camerei Deputaților și membru în Comisia pentru apărare.

Ion Mocioalcă este secretar al Comisiei pentru apărare, este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, dar cu doctorat în economie.

Gabriel Vlase este şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Acesta are un doctorat în ştiinţe militare şi informaţii la Academia Naţională de Informaţii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că marţi va avea loc o şedinţă lărgită a partidului, în cadrul căreia îi va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al apărării. Foarte probabil, însă, numele noului ministru va fi stabilit, în cerc restrâns, încă de luni.

Întrebat dacă şedinţa CSAT convocată pentru joi are legătură cu actuala „criză” din MApN, Dragnea a negat: „Nu cred şi nu văd ce criză e. La armată e un mininistru interimar, are toate competenţele. Nu poate să fie nicio criză”.

Sursa: Digi24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos