Dragnea dă târcoale unui membru al Partidului Pro România! Ponta: ”E sunat zi de zi cu propuneri să-l pună ministru!”

435

Victor Ponta anunta ca lideri din PSD il suna zilnic pe unul dintre membrii de seama ai noului sau partid, Pro Romania, pentru a-i oferi functii. 

„Nu i-am propus nimic lui Catalin Ivan. Am vorbit cu el si cu mai multi oameni din PSD. M-au sunat foarte multi din partid. Scopul meu nu este sa destructurez PSD-ul. Scopul meu este sa construiesc o alternativa. Este cea mai importanta discutie pe care am avut-o si cu Daniel Constantin si cu Sorin Cimpeanu. Daniel Constantin a plecat din functia de vicepremier, Sorin Cimpeanu este sunat zi de zi cu propuneri sa-l puna ministru, sa-i dea functii.

Eu asta am discutat cu ei doi: daca facem chestia asta, nu facem asa o luna, doua si dupa ma suna Dragnea: hai mai Victor, sa ne impacam, sa-ti dau nu stiu ce functie. Domle’, nu vrem functii, nu negociem, nu discutam nici cu PNL-ul, ca aud tot felul de scenarii ca o sa fie motiuni si o sa vina PNL-ul… Dar ce eu cred ca Orban este mai bun decat Tudose? Ce naiba, am innebunit? Eu nu vreau sa fac un alt UNPR, sa iau oameni de la PSD, sa facem nu stiu ce majoritate. Eu vreau sa ofer alternative, pe care fiind in PSD, nu le puteam oferi,” a spus Victor Ponta.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos