Dragnea DEZMINTE zvonurile conform carora Mircea Geoana ar fi sustinut de PSD pentru sefia SIE – „Eu sunt cea mai sigura sursa din PSD!”

409

Informația conform căreia PSD îl susține pe Mircea Geoană pentru șefia SIE nu este reală, pentru că până acum nu s-a discutat despre acest lucru în partid, a declarat luni liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

El a adăugat că nu a discutat luni, la Cotroceni, cu șeful statului despre șefia SIE, pentru „că nu era cazul”.

Întrebat cum comentează informația pe surse potrivit căreia PSD îl susține pe Mircea Geoană pentru șefia SIE, Dragnea a spus: „Informația nu e reală”.

„Și mie mi-a zis cineva că știe din surse sigure că PSD îl susține pe Mircea Geoană. Eu nu am discutat cu nimeni despre subiectul ăsta, deci informația nu e reală. Eu credeam că sunt cea mai sigură sursă din PSD. Nu am discutat subiectul ăsta, nici în partid, nici cu altcineva despre Mircea Geoană”, a afirmat Liviu Dragnea, într-o emisiune televizată, potrivit Agerpres.

În opinia acestuia, trebuie numit cineva la șefia SIE, serviciu care în prezent funcționează în mod profesionist.

„Cred că nu arde, dar nici nu cred că mai poate fi amânat foarte mult. Și acea instituție așteaptă cred să aibă un șef votat în Parlament. Cred că și serviciile partenere așteaptă lucrul ăsta. Și cred că, într-o perioadă rezonabilă, președintele va da un semn. Sper să nu ajungem în situația în care vine o hârtie în Parlament… Dar nu cred, a și spus președintele că vom avea o discuție. SIE funcționează. Totuși, trebuie umplută schema”, a adăugat liderul PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos