Dragnea, discurs delirant! „El Lidero Maximo” a cerut o decizie pentru amnistie si gratiere: „Nu mai ezitati. Hotarati-va cand si daca!”

202

Liviu Dragnea a cerut, duminica, Guvernului o decizie pe tema amnistiei si gratierii, sustinand ca e nevoie de acest lucru pentru „repararea abuzurilor si nedreptatilor”. „Cand se vorbeste in Romania despre amnistie si gratiere, e ca si cum am vorbi ca avem vreo bomba atomica si ne gandim daca o folosim sau nu impotriva UE si a lumii. Eu nu ma tem sa folosesc aceste cuvinte”, a spus seful PSD in discursul de la Consiliul National al partidului. inaintea sa, Marian Oprisan le-a cerut premierului Viorica Dancila si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa dea amnistia si gratierea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a surprins duminica seara la sedinta Consiliului National al PSD cu un discurs-fluviu, fara precedent, care a durat aproape o ora si jumatate si care a fost presarat cu artificii retorice, el insusi recunoscand la un moment dat ca parca face stand-up comedy. A abordat absolut toate subiectele vehiculate de PSD in ultimii doi ani, a dat teme nominale pentru ministri si alti lideri PSD, si-a atacat virulent adversarii – presedintele Klaus Iohannis, procurorul general Augustin Lazar, presa „cu epoleti”, membrii serviciilor „nepatrioti”, multinationalele, Europa, Soros etc, incheind cu promisiunea ca PSD nu cedeaza si adaugand in final: „Doamne-ajuta!”. Discursul a venit la incheierea unei sedinte a Consiliului National al PSD in care s-a cerut „amnistia de Centenar” si formularea unei plangeri penale pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis.

Ce a spus Dragnea despre amnistie si gratiere

„Se vorbeste in Romania despre amnistie si gratiere ca si cum s-ar vorbi ca avem vreo bomba atomica si ne gandim daca sa o folosim sau nu impotriva Uniunii Europene sau impotriva lumii. Eu nu ma tem sa pronunt aceste cuvinte. Daca cineva gaseste alte instrumente, alte masuri legislative, orice alt tip de actiune care sa rezolve in totalitate, sa repare toate nedreptatile care s-au intamplat in Romania si care se intampla in continuare, toate abuzurile din Justitie altfel decat prin amnistie si gratiere va avea tot sprijinul partidului si al meu personal. Daca nu, nu mai ezitati, nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD-ul, PSD-ALDE are si aceasta obligatie sa repare nedreptatile. si, ca sa nu-si mai taie venele cei din presa cu epoleti si toti aia platiti de Sorosica prin bitcoins, ati vazut ca toate lucrurile ies la iveala pana la urma, domne’ inventati ceva, gasiti o prevedere intr-o decizie a CCR, o virgula intr-o decizie a Curtii Constitutionale, sa spuneti: aceste doua acte normative, trei acte normative, cinci acte normative nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea si inchidem subiectul. Iesiti toti din aceasta capcana in care ei personalizeaza toate aceste intentii ca si cum sunt date pentru mine”, a afirmat Liviu Dragnea, duminica, la Consiliul National al PSD.