Loading...
Dragnea e nemultumit ca pe el nu l-a chemat nimeni la dezbaterea pe tema taxei radio-tv! Chiar el a desfiintat taxa fara sa consulte pe nimeni! – Circul Politic

Dragnea e nemultumit ca pe el nu l-a chemat nimeni la dezbaterea pe tema taxei radio-tv! Chiar el a desfiintat taxa fara sa consulte pe nimeni!

Iniţiatorul Legii eliminării celor 102 taxe, inclusiv taxa radio-tv, social-democratul Liviu Dragnea este nemulţumit că nu a fost invitat la dezbaterea organizată la Biblioteca Naţională a României.

El i-a trimis preşedintelui Iohannis o scrisoare deschisă în care subliniază, între altele, că noul model de finanţare a Societăţilor Române de Radio şi Televiziune, integral de la bugetul de stat, nu presupune o diminuare a fondurilor pentru cele două organizaţii media.

Liviu Dragnea mai susţine că managementul celor două Societăţi publice media trebuie să fie depolitizat şi profesionalizat, astfel încât să fie asigurată independenţa editorială.

Sursa: Rador

Dragnea e nemultumit ca pe el nu l-a chemat nimeni la dezbaterea pe tema taxei radio-tv! Chiar el a desfiintat taxa fara sa consulte pe nimeni! was last modified: noiembrie 14th, 2016 by Mihu Valentin
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close