Dragnea e pe CULMILE FERICIRII: a fost aprobata comisia care va ancheta rezultatul alegerilor prezidentiale din 2009! Tinta lui e sa o MAZILIEASCA pe Kovesi si sa puna capat luptei anti-coruptie!

544

Comisia de ancheta parlamentara privind rezultatul alegerilor prezidentiale din 2009 a fost aprobata astazi de Birourile reunite ale celor doua Camere. Reprezentantii grupurilor PNL, USR si PMP au votat impotriva.

Hotararea urmeaza sa fie votata, miercuri 26 aprilie, si de plenul reunit al celor doua Camere. Intrebat daca va fi presedintele acestei Comisii, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns ironic: „E dorinta mea de cand eram mic”.

Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis, joi, sa trimita plenului reunit un proiect de hotarare prin care sa fie infiintata o comisie de ancheta care sa cerceteze daca persoane sau institutii s-au implicat ilegal in organizarea si stabilirea rezultatului alegerilor prezidentiale din 2009.

Anuntul oficial a fost facut de catre presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Decizia a fost luata cu voturile membrilor Birourilor Permanente apartinand coalitiei guvernamentale, insa opozitia a avut obiectii. ”Au fost obiectii ale colegilor de la PNL, USR si PMP care s-au opus proiectului de hotarare spunand ca au amendamente la proiect sau ca Parlamentului nu ar avea dreptul sa ancheteze acest lucru”, a declarat Dragnea.

El a precizat ca opozitia are timp sa depuna amendamente la proiectul de hotarare pana miercuri, cand plenul reunit va lua decizia finala privind comisia de ancheta, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos