DRAGNEA fata-n fata cu INSTANTA SUPREMA, din nou in 28 martie! DRAGNEA: „Pe mine ma intereseaza ADEVARUL. Sunt nevinovat”!

43161

28 martie este următorul termen de judecată în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, a stabilit, astăzi, instanţa supremă.

El este acuzat că ar fi intervenit pentru angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Potrivit redactorului RRA Diana Surdu, trei inculpaţi din dosar au cerut, în sală, judecarea în procedură simplificată, după ce şi-au recunoscut vinovăţia. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus jurnaliştilor că se consideră nevinovat.

Liviu Dragnea: „Eu sunt nevinovat, acest dosar se bazează doar pe una, două, trei declaraţii, cred, pentru care eu o să aduc martori care nu au fost audiaţi la Parchet, declaraţii care sunt neadevărate. Ceea ce hotărăşte fiecare om acuzat este problema dumnealui, nu schimbă cu absolut nimic adevărul. Şi pe mine asta mă interesează”, informeaza RADOR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos